BUY NOW For Sale 70%!
buy viagra

Nordette 21 4 pills of azithromycin

Het Nederlands elftal ontbreekt deze zomer op het EK in Frankrijk, waar 24 andere landenteams wel actief zullen zijn. Deze landen gaan het aantal gespeelde wedstrijden op dit podium omhoog brengen. SoccerNews.nl zet de tien landen op een rijtje die tot op dit moment de meeste EK-duels hebben afgewerkt.
10. Engeland
Engeland geldt als nordette 21 4 pills of azithromycin een van de grootste voetballanden, maar een EK-eindzege ontbreekt nog steeds. The Three Lions zijn goed voor een tiende plek met acht toernooideelnames en 27 wedstrijden.

9. Denemarken
Acht keer is de Deense nationale ploeg actief geweest op de eindronde van het EK, met de heroïsche eindzege in 1992 als de grootste triomf. In totaal gaat het om 27 wedstrijden en dat levert een negende plek op.

8. Portugal
Met 28 gespeelde wedstrijden is Portugal terug te vinden op een achtste plek in deze lijst. In 2004 reikte men tot de finale, maar Griekenland weerhield de gastheer destijds van de eindzege en die ontbreekt daarom nog op de erelijst.

7. Tsjechië
Tsjechië reikt tot 29 wedstrijden, al rekenen we Tsjecho-Slowakije mee. In 1976 werd het EK gewonnen en we weten allemaal op welke manier dat is gerealiseerd. De naam Antonin Panenka is voldoende...

6. Rusland
Opnieuw een treetje hoger, met dertig wedstrijden, vinden we het nationale team van Rusland. Sinds 1960 staat er een eindzege op naam van de Russen.

5. Frankrijk
Frankrijk mag natuurlijk niet ontbreken in deze toptien. Les Bleus staan op dit moment op 32 wedstrijden, deels te danken aan de gewonnen eindtoernooien van 1984 en 2000.

4. Italië
De Italiaanse voetbalploeg heeft in 1968 de EK-titel veroverd en heeft het op meerdere eindtoernooien eveneens ver geschopt. La Squadra Azzurra is daarmee de nummer vier met 33 wedstrijden.

3. Nederland
Het Nederlands elftal mag dan ontbreken op dit toernooi en gaat deze zomer een aantal plaatsen zakken, maar op dit moment is plek drie nog een feit. Oranje is goed voor 35 wedstrijden op het EK met 1988 als hoogtepunt.

2. Spanje
Spanje hoopt deze zomer voor de derde opeenvolgende keer het EK te winnen, voor de vierde keer in totaliteit. Mede dankzij de gewonnen toernooien van 1964, 2008 en 2012 staat La Roja tweede met 36 wedstrijden.

1. Duitsland
Er kan echter maar één de winnaar zijn en dat betreft wereldkampioen Duitsland. De Mannschaft voert dit klassement aan met 43 wedstrijden en blijft dus sowieso aan kop, zelfs indien de groepsfase een debacle blijkt. In 1972, 1980 en 1996 won Duitsland het toernooi.


Source: http://www.soccernews.nl/news/355614/htt...